Servicii oferite

descrierea serviciilor oferite de firma noastră

Proiectare garduri, porți, balustrade

Oferim servicii de consultanță și proiectare la cel mai înalt nivel. Echipa noastră are experiența necesară pentru a vă ajuta să alegeți din gama variată de modele de garduri, porți și balustrade disponibilă. Totodată, puteți opta pentru un model personalizat, iar noi vom onora comanda corespunzătoare design-ului ales de dumneavoastră.

Debitare / Realizare garduri, porți, balustrade

Producem o varietate largă de porți, garduri și balustrade fie de interior sau exterior, modele deosebite, obținute prin tehnologia debitării tablei cu plasmă. Cu ajutorul aparatelor CNC, specialiștii noștri realizează modele cât mai originale de porți, garduri sau balustrade metalice din fier, panouri din fier și elemente debitate din fier.

Transport și montaj garduri, porți, balustrade

Profesionalismul firmei noastre poate fi dovedit doar prin oferirea unor servicii complete de calitate. Astfel, vă garantăm transportul și montajul produselor dorite, indiferent de cantitate sau destinație. Avem o echipă de oameni responsabili, astfel încât nu există niciun risc privind eventuale deteriorări sau zgârieturi ce pot apărea în timpul transportului.

Sablare

Sablarea suprafețelor metalice înainte de vopsire are o importanță deosebită. Obținerea unui produs calitativ corespunzător cu cerințele clientului depinde foarte mult de gradul de eficiență al înlăturării impurităților prin procedeul de sablare. Oferim servicii de sablare la un înalt nivel profesional, dispunem de calificarea și echipamentele tehnice necesare, astfel încât reușim să îndepărtăm și cele mai dificile depuneri.

Abkant-Wire

Pentru prelucrarea la rece a confecțiilor metalice, sunt necesare operațiuni de îndoire, roluire, debitare a tablelor. Avem utilaje de tip abkant pentru prelucrarea tablei de mari dimensiuni, pentru producția de piese perforate sau pentru situații în care materialul are o suprafață pe care pot rămâne urme.

Vopsire câmp electrostatic

Procesul de vopsire în câmp electrostatic este mult mai eficient, deoarece poate oferi o flexibilitate și eficiență mult mai mari în procesul de vopsire a metalului. Noi vă putem oferi acest serviciu, obținând un produs final ce va corespunde cerințelor dumneavoastră. Puteți alege multiple nuanțe coloristice, firma noastră vă oferă o gamă variată de culori și servicii de o calitate superioară în vopsirea electrostatică.